Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАко ме проверяваш за въшки, навремето в училището

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАко ме проверяваш за въшки, навремето в училището
Коментари Харесай

Гала: Аз съм блондинка, не толкова светла колкото съм сега, но със светъл цвят

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Ако ме проверяваш за въшки, преди време в учебното заведение нямах, просто като се боядиса човек... С тези думи Гала се обърна към един от гост-коментаторите в „ На кафе “ по Нова Тв Дарин Ангелов, който сподели, че ще заяви нещо значимо. С изкуствен интелект си, означи артистът. Аз съм русокоска, не толкоз светла колкото съм в този момент, само че със ярък цвят, не му остана длъжна Гала. За този очерк в НАТФИЗ ти пиша 5 плюс, нещо значимо ще заяви, включи се се в словесния разговор Кристина Патрашкова.

Мили хора, чакат Ви положителни вести, стартира Дарин Ангелов

Не оплешивяваме, посочи Гала.

Добри вести, единствено към Гала. Те са от учени, всеки ден се заниваме с открития на учените, този път учените са от университета в Кембрийдж и са изследвали по какъв начин цветът на косата въздейства върху продължителността на живота, разгласи Ангелов.

Направени са проучвания сред 100 000 пациенти да ги назовем. При тъмните пубертетът идва доста по-рано, което води до по-чести сърдечни болести, кръвоносни съдове, диабети и всевъзможни такива заболявания. Тези, които са светли, ще живеят доста по-дълго, тези, които са тъмни....Светлите живеят повече, сподели още Дарин Ангелов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР